Na verdade não sei se essa foi a inspiração, mas que parece parece haha. Fiz esse bolo para o aniversário de uma amiga minha, que eu amo muuuito. Então a inspiração pode ter sido ela também. Esse é um bolo branco, de três camadas(nem parece né?), molhado com licor de chocolate e recheado com calda de chocolate preto e com raspa de chocolate branco. Crééédito a minha sogrinha que me ensinou passo a passo como fazer. O bolo que ela fez foi de calda de cupuaçu com licor de amarula, maaas eu adaptei para o chocolate. Ela é gastrônoma e tem uma paciência enorme comigo ensinando tudo que ela cozinha e olha que não é pouca coisa não viu? Um dia chego lá Tia Djardiere!
The truth is that i don’t know whether this was my inspiration or not, but it does looks like haha. I made this cake to the birthday of a friend that I love a loots. So she could be the inspiration as well. This is a white cake, with three layers (doesn’t look like, does it?), soaked with chocolate liquor and stuffed with black chocolate frosting and with chocolate chips. Thanks to my mother in law that taught me how to do it step by step. The cake that she made was with cupuaçu frosting and with amarula liquor, but I did some adaptations. She is a cooking and she has tons of patience to teach me everything she cooks and it’s a loot. One day I will get there Aunt Djardiere!
Curiosidade: Esse bolo foi feito tirando as bordas com um aro, para o bolo ficar fofinho desde sempre. A gente tira a capa das bordas, corta bem picadinho e faz a primeira camada com a “farofa” de bolo. Quando o bolo é partido nem aparece.
Curiosity: This cake is made taking off the edge with a cake ring, the cake to be all fluffy. Afterwards we have to take of the cover of the edges, cut it in very small pieces and then do the first layer with this “crumble” of cake. When the first piece of cake is cut, it doesn’t even look like that the first layer is chopped.
Beijinhos
o melhor bolo eveeeeeeeeeeerrr! MTO MTO MTO BOM!
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